Tak šťavnaté řízky jste ještě nikdy nejedli – 0 % suchosti: vložte tuto složku do mletého masa – budete překvapeni chutí a křehkostí.

Kotlety jsou v našich zeměpisných šířkách jedním z nejběžnějších pokrmů. Existuje mnoho receptů na jejich přípravu. Nejčastěji se takový pokrm připravuje podle tradičního receptu. V důsledku toho se však mnohé kotlety vysuší.

O této ingredienci ví jen málo lidí

Tak šťavnaté řízky jste ještě nikdy nejedli - 0 % suchosti: vložte tuto složku do mletého masa - budete překvapeni chutí a křehkostí.
Abyste jim dodali šťavnatost, musíte do mletého masa při vaření vložit jednu tajnou přísadu. O něm ví jen málo lidí.

Jedna zkušená hostitelka tento recept vydedukovala sama. Řekla, že se omylem pokusila přidat do mletého masa nastrouhané jablko. Ve výsledku ji výsledek uchvátil.
Jablko se s masem báječně kombinuje a doplňuje jeho chuť. Ovoce je nutné nejprve nastrouhat na jemném struhadle a poté osmažit s cibulí na pánvi s máslem. Poté je třeba jablko s cibulí přidat do mletého masa.
Podle klasického receptu je třeba do mletého masa přidat také chléb, mléko, sůl a koření. Po vytvarování řízků je třeba je obalit ve strouhance a poté je osmažit na rostlinném oleji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *