Dokonalé palačinky? Stačí přidat jednu ingredienci a budou nadýchané jako obláček. Budou hotové během chvilky.

Uspokojit chuťové buňky nejmladších členů rodiny vyžaduje úsilí. Někdy se i ty nejoblíbenější recepty mohou pokazit. Pokud nemáte čas na přípravu dokonalé snídaně, vyberte si jednu ingredienci, která vaše palačinky vynese do nebes. Tento recept je mimořádně snadný na přípravu.
Snídaně je nejdůležitějším jídlem dne. Měli byste mít na paměti, že by měly být nejen chutné, ale také co nejzdravější a poskytovat co nejvíce živin. Koneckonců by měly dodat sílu na celé dopoledne. Pokud vaše rodina miluje sladkosti, nezapomeňte do lívanců přidat jednu přísadu. Tento recept je skvělý, pokud nemáte na přípravu ranního jídla mnoho času.

Snažte se o něco, co vám dodá energii. Zdravý tvaroh ve vašem každodenním jídelníčku
Jedná se o jednu z oblíbených snídaňových ingrediencí, která zajistí pocit sytosti na dlouhé hodiny. Je vhodný nejen jako rychlá svačina do kuchyně, ale také jako přísada do různých pokrmů. Jedná se o tvaroh se zrnitou strukturou, obalený v jemné smetaně se špetkou soli. Má vysoký obsah bílkovin a také vápníku, železa a různých vitaminů. Díky těmto složkám je považován za ideální produkt pro vyváženou denní stravu.

Recept na lahodné rustikální lívance.

Dokonalé palačinky? Stačí přidat jednu ingredienci a budou nadýchané jako obláček. Budou hotové během chvilky.

Je to triviálně jednoduché
Smažené lívance s touto ingrediencí mají rozhodně jemnější chuť než tradiční lívance nebo palačinky. Hotové lívance můžete podávat jako sladkou snídani s marmeládou, javorovým sirupem nebo jednoduše posypané moučkovým cukrem.

Složení:
Balíček tvarohu,
půl hrnku pšeničné mouky,
2 středně velká vejce
lžíce cukru
lžíce moučkového cukru,
vanilkové aroma,
lžička kvásku,
špetka soli
2 lžíce oleje na smažení.

Příprava krok za krokem:
Nejprve si připravte větší mísu, vyšlehejte vejce s cukrem a vanilkovým extraktem. Aby se chuť pokrmu nepřelila, doporučuje se přidat pouze lžičku. Poté přidejte předem prosátou mouku, prášek do pečiva a špetku soli a vše promíchejte do homogenní hmoty. Nakonec přidejte celé balení tvarohu a promíchejte zbytek ingrediencí.

Když je těsto hotové, rozehřejte na pánvi olej a smažte lívance z každé strany, dokud nebudou hnědé a zlatavé. Každou porci nejprve položte na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk. Poté je podávejte na talíři s oblíbenou přílohou.
Pochutnejte si.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *