Přidejte do vody a vypijte večer. Získáte mnohem víc než jen klidný spánek

Kvalitní a klidný spánek je nezbytný pro každého z nás. Ne vždy je však možné usnout rychle a ráno se probudit odpočatý. Mezi bylinkami, čaji a různými specifiky se vyplatí sáhnout po tom nejjednodušším řešení. Voda s přídavkem oblíbeného potravinářského výrobku může být účinným prostředkem proti jakýmkoli problémům se spánkem.

Pití vody před spaním

Spánek je nezbytný pro odpočinek a regeneraci organismu. Problémy s usínáním nebo úporné noční buzení se mu bohužel staví do cesty. Každý ví, že přežít den po neúspěšném odpočinku nepatří k nejpříjemnějším zážitkům. Jak to zařídit, aby se to podařilo?

Reklamy v rozhlase a televizi nabízejí mnoho řešení. Samozřejmě za každé z nich musíte zaplatit, to se stává, salámovou metodou. Místo kombinování je lepší sáhnout po osvědčených, levných a především přírodních metodách. Koneckonců, s pomocí vám přijde… sklenice teplé vody s citronem.

Voda s citronem – jak působí na spánek?

Zvyká se věřit, že voda s je ideálním nápojem pro ranní. I když pití na lačný žaludek má své výhody, vyplatí se po sklence sáhnout i večer. Takový odvar totiž pomáhá při udržení dostatečné hladiny vitaminů, minerálů a živin v těle.. To mu umožňuje snadnější regeneraci.

Injekce živin také stabilizuje hladinu hormonů v krvi.. Kromě toho obnoví výdrž a zregeneruje případná mikropoškození svalů a kloubů. Stačí nalít vodu do sklenice a vymačkat do ní trochu citronové šťávy.. Takový elixír by se měl vypít asi 30 minut předtím, než se chystáte jít spát.

Citronová šťáva obsahuje mnoho prospěšných složek. Kromě vitaminu C v ní najdete vitamin E, draslík, hořčík a sodík. Ve šťávě tohoto ovoce se také skrývá železo, betakaroten a rutin., který má antioxidační a protizánětlivé vlastnosti.

S čím dalším pomáhá citronová voda?

Pití vody s citronem má mnoho dalších výhod. Jak ukazují studie, takový nápoj pomůže zhubnout. Je to proto, že citron pomáhá spalovat kalorie.

Jaké jsou další výhody pití vody s citronem?? Je to přírodní diuretikum, které z těla odstraňuje toxiny. Škodlivé látky dodáváme neustále s jídlem nebo nápoji. Zbavit se jich přes noc nám může jen pomoci.

A konečně, voda s citronem je ideálním způsobem rehydratace organismu.. Potřebujeme správné množství tekutin, abychom měli dostatek energie a těšili se zdravému vzhledu. Před spaním si tedy vezměte sklenici teplé vody, vymačkejte do ní citronovou šťávu a vypijte ji půl hodiny předtím, než půjdete spát.. Dodržujte tento zvyk pravidelně a rychle zaznamenáte výsledky. Varovali jsme před rybami, jejichž . Také jsme připomněli .

cup of water.jpg
Foto: Canva/AshaNia

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *