Jsou to nejlepší cukety, jaké jsem kdy jedla. Nic nechutná lépe než kebab

Pokud dnes grilujete, věnujte pozornost tomuto receptu. Díky němu připravíte ty nejchutnější grilované cukety. Tato verze zeleniny má charakteristickou chuť a doslova se vám rozplyne v ústech. Doporučuji skvělý recept na lahodné cukety.

Nejchutnější grilované cukety
V létě často připravuji pochoutky na grilu. Na grilu se připravuje maso, klobásy i zelenina. Jednou z nejoblíbenějších grilovaných pochoutek jsou cukety . Vařím podle receptu, který na talíři přináší dokonalý výsledek. Grilované cukety s česnekem a kořením jsou letním hitem.

Lehce pikantní chuť a zároveň delikátnost – to jsou vlastnosti, které tento pokrm odlišují. Každý, kdo ho ochutná, se po tomto receptu ptá .

Jak připravit grilované cukety?

Ingredience:

2 cukety
5 stroužků česneku
kopr
petržel
sůl
pepř
sladká paprika
kajenský pepř
olivový olej
Přípravu cukety na grilování začněte omytím zeleniny a odříznutím konců. Nakrájejte je na silnější plátky. Z obou stran je osolte a nechte 30 minut odležet.

Nyní si připravíme česnek. Nakrájejte ho najemno, dejte do mísy a přidejte nasekaný kopr. Přidáme nasekanou petrželku a promícháme se solí a koprem. Do těstovin přidáme trochu olivového oleje.

Nyní se vraťte k cuketám a papírovou utěrkou slijte přebytečnou vodu . Posypeme pepřem, sladkou a pálivou paprikou. Pokapejte olivovým olejem. Položte na plech a ogrilujte. Po opečení z jedné strany zeleninu přendáme na druhou stranu a každý plátek potřeme předem připravenou pastou.

Smažené cukety, jaké jste ještě nikdy neochutnali

Tento pokrm je velmi chutný, pikantní a aromatický. Přidání omáčky podtrhne jedinečnou chuť grilovaných cuket. Často ji takto připravuji. V létě si ji dá každý.

Proto doporučuji tento jednoduchý a osvědčený recept . Pár ingrediencí zaručuje pochoutku, kterou je těžké odmítnout . Cukety připravené na grilu si vychutná celá rodina.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *