Snídám tento sýr a kila jsou pryč. Ve skutečnosti je bohatý na bílkoviny

Co jíst k snídani, aby byla chutná a zdravá? Dosud jsem používala skir, ale teď jsem objevila ještě lepší sýr. Díky němu mám energii a hubnu.

Quarg, nástupce kvásku.
Co si vybíráte k snídani? Snažím se, aby byla chutná i výživná . Vybírám si přírodní potraviny, které jsou zdravé, a jím je s chutí. Často k snídani sáhnu po sukni. Velmi jsem si oblíbila proteinový sýr z Islandu . Je to výrobek, který obsahuje odstředěné mléko.

Skir je fermentovaný mikroorganismy. Jedla jsem ho v přírodní podobě, ale také ochucený různým ovocem. Nedávno jsem však objevila ještě lepší snídaňový výrobek . V obchodě jsem si všimla quargu . Co je to za výrobek?

Snídám tento sýr a kila jsou pryč. Ve skutečnosti je bohatý na bílkoviny

Krémový a sametový kvarg

Kvarg pochází ze Skandinávie a je známý svou krémovou a sametovou konzistencí. Zároveň je kyselejší a hustší než skir . Konzistencí se trochu podobá řeckému jogurtu. Tyto sýry mají podobný obsah kalorií. Skire má asi 62 kalorií, zatímco 100 g má 65 kalorií.

Skire i quarg obsahují 12 g bílkovin na 100 g. Je třeba zdůraznit, že quarg má výhodu, kterou skire nemá. Totiž quarg má spoustu užitečných látek, které ovlivňují hubnutí. Sýr dodává pocit sytosti, je výživný a zlepšuje trávení. Bude vám chutnat i k snídani.

Jezte quarg a zhubnete

Quarg je také plný vápníku a probiotických bakterií. Tento nízkokalorický a chutný sýr je ideální k snídani . Jak ho jíst? Jídlo quarg by se mělo jíst s ovocem nebo ořechy. Sýr může být přídavkem k ovesné kaši, palačinkám a lívancům .

Na základě tohoto sýra můžete připravit dezerty. Budou nejen chutné, ale také dietní. Díky tomuto skandinávskému výrobku si ani nevšimneme, jak zhubneme.

Snídám tento sýr a kila jsou pryč. Ve skutečnosti je bohatý na bílkoviny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *