Nikdo mi neuvěří, že tento tvarohový koláč dělám ze 4 ingrediencí. Vypadá jako z nejlepší cukrárny a vždycky má úspěch.

Tento čtyřsložkový tvarohový koláč lahodí nejen oku. Je také velmi chutný. Zvlášť proto, že je tak snadný na přípravu, že ho zvládne každý. Získejte recept na cheesecake, který se pokaždé povede.

Tvarohový koláč ze 4 ingrediencí jako z cukrárny.

Dokážete si doma připravit cheesecake ze 4 ingrediencí jako z cukrárny? Samozřejmě! Přesně takový dort dělám podle tohoto receptu . Vyjde neuvěřitelně chutný a hlavně se vždycky povede. Také vypadá velkolepě a každý by takový moučník rád vyzkoušel.

Jak připravit tvarohový koláč ze 4 ingrediencí?

Ingredience:
Potřebujete: 5 vajec
2 balení smetanového pudinku bez cukru
1 plechovka kondenzovaného mléka
1 kg tvarohu s trojitým krémem

Přípravu těsta začněte oddělením žloutků od bílků. Bílky nalijte do mísy, přidejte pudinky a přilijte kondenzované mléko. Přidejte tvaroh, můžete použít výrobek z kbelíku. Ingredience promíchejte. Bílky vyšlehejte do stálých špiček a nechte chvíli odležet.

Poté vlijte pěnu do připravené sýrové hmoty. Jemně promíchejte. Připravte si dortovou formu o průměru 24 cm. Vyložte ji pečicím papírem. Nalijte do ní směs a vložte ji na 30 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů. Po této době nastavte teplotu na 150 stupňů a tvarohový koláč ze 4 ingrediencí pečte dalších 40 minut .

Tvarohový koláč, který se vždy povede

Po uplynutí této doby nechte cheesecake vychladnout s otevřenými dvířky trouby. Před podáváním koláč posypte moučkovým cukrem. Cheesecake ze 4 ingrediencí krásně vykyne, je nadýchaný a velmi chutný. Tento koláč má vždy úspěch a potěší svou chutí .

Proto neváhejte a připravte si tento cheesecake jako dezert. Vypadá jako z cukrárny a chutná stejně. Navíc je jeho příprava velmi snadná.

Nikdo mi neuvěří, že tento tvarohový koláč dělám ze 4 ingrediencí. Vypadá jako z nejlepší cukrárny a vždycky má úspěch.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *