Začněte si ho přidávat do čaje místo cukru ještě dnes. Na Silvestra se snadno dostanete do oblečení svých snů.

Jak zhubnout? Tuto otázku si klade mnoho lidí. Poradíme vám, abyste si do čaje přidali oblíbené koření. Pomůže vám zhubnout a získat štíhlou postavu.

Nahraďte cukr v čaji tímto

může být docela výzva. Vyvážená strava, zdravé produkty, vyhýbání se zpracovaným potravinám a cukru nám pomohou shodit nadváhu.. Kromě stravy je vhodné vsadit na fyzickou aktivitu. Začít můžete každodenními procházkami.

Co ještě můžeme udělat pro to, abychom zhubli? Stojí za to cukr v nahradit oblíbeným kořením. Je známo, že cukr v čaji jsou kalorie navíc. Jsou pro nás zbytečné. Nahraďme cukr kořením, které nám hubnutí usnadní. snižuje hladinu cholesterolu, zabraňuje ateroskleróze a ischemické chorobě srdeční. Díky tomuto koření se zeštíhluje.

Čaj s pepřem vám pomůže zhubnout

Zlepšuje metabolismus. S přídavkem pepře pomůže zhubnout. Důvodem je kapsaicin, který dodává pikantní chuť a stimuluje proces termogeneze. Pepř obsahuje také piperin, který urychluje metabolismus. Přídavek koření, které má každý ve své kuchyni, účinně zeštíhluje.

Jak chutná čaj s pepřem? Je trochu ostřejší. Stačí jen trocha tohoto oblíbeného koření. Nepřehánějte to s množstvím pepře. Časem však můžete zjistit, že pepř zvýrazňuje chuť čaje. Co dalšího můžeme do tohoto nápoje přidat?

Pro dobré zdraví pijte čaj s těmito přísadami

Do čaje můžete přidat kurkumu, která mu dodá protizánětlivé účinky. Zatímco přídavek skořice nápoj skvěle zahřeje.. Zázvor je také dobrým doplňkem čaje. Sníží hladinu glukózy v krvi.

V podzimním a zimním období se vyplatí pít také čaj s hřebíčkem a kardamonem. Toto koření má antivirové a antibakteriální účinky.. Podporují léčbu infekcí a zmírňují bolesti v krku. Vsaďme tedy na zdravé přísady do čaje. S nimi i my budeme pečovat o své zdraví. .

čaj
Foto: Canva/TerriC

Zdroj: zywienie.abczdrowie.pl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *