Nalijte ho do kefíru a vypijte po probuzení. Hmotnost bude okamžitě klesat

Začínáte hubnout? Pak sáhněte po kefíru a přidejte k němu zdravý a hodnotný produkt. Pomůže vám zhubnout a postará se o vaše zdraví.

Jak účinně a zdravě zhubnout?

Kila navíc ovlivňují nejen vzhled naší postavy, ale také naše zdraví. Obezita zvyšuje riziko hypertenze, cukrovky 2. typu, ischemické choroby srdeční, některých druhů rakoviny a deprese. Proto se vyplatí dbát na správnou hmotnost, a tím i na svou pohodu a zdraví. Jak ?

Důležitá je zdravá, vyvážená strava a vyhýbání se rychlému občerstvení. Dbejte na správnou hydrataci a fyzickou aktivitu.. Vyplatí se také vsadit na specifika, která nám pomohou zhubnout. Mluvíme o , které bychom měli zařadit do svého každodenního jídelníčku.

Kefír se lněným semínkem na hubnutí

lze zakoupit doslova v každém malém i velkém obchodě s potravinami. Není drahá a poskytne nám spoustu výživových hodnot. Její složení a účinek však lze jednoduchým způsobem obrátit naruby. Stačí do kefíru přidat lněné semínko. Dobré výsledky zajistí a pomůže 1 čajová lžička na 100 ml kefíru..

Takovou směs se vyplatí pít na lačný žaludek. Po prvním týdnu užívání kefíru se lněným semínkem zvyšte dávku na 2 čajové lžičky na 100 ml kefíru.. Celkově by léčba měla trvat 3 týdny. Lze ji opakovat několikrát ročně. Jaký má účinek? Omezuje mlsání, má pozitivní vliv na trávicí systém a umožňuje zhubnout.

Hubnutí jednoduché jako nikdy předtím

je přírodní probiotikum, které prospívá střevům a snižuje nadýmání. Tento produkt nám dodá vitaminy skupiny B, hořčík a vápník.. Na druhé straně je lněné semínko pokladnicí vlákniny, omega-3 mastných kyselin a antioxidantů. Kombinace kefíru a lněného semínka je zdravou volbou.

Vyplatí se sáhnout po mletém lněném semínku. Je považováno za superpotravinu, tedy produkt s mimořádně příznivými účinky na naše zdraví.. Snižuje hladinu triglyceridů, cholesterolu a má protirakovinné účinky. Dodává pocit sytosti, omezuje mlsání a v kombinaci s kefírem usnadňuje hubnutí.

Kefír
Foto: Canva/Liudmyla Yaremenko

Zdroj: fit.poradnikzdrowie.pl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *