Dejte si ho do kávy místo cukru. Hmotnost okamžitě klesne

Káva je nápoj, po kterém saháme s potěšením. Do kávy si obvykle sypeme cukr. Doporučujeme se ho vzdát a nahradit ho jiným produktem. Pomůže nám to zhubnout a pečovat o své zdraví.

Káva, kterou se vyplatí pít

Chuť Oceňujeme ráno, ale po tomto nápoji sáhneme i několikrát denně.. Káva nám dodává energii a umožňuje nám soustředit se. Do tohoto aromatického nápoje si s chutí přidáváme cukr. Tím se však káva stává stále kaloričtější.

To nám rozhodně neusnadňuje hubnutí. Čím se tedy vyplatí cukr nahradit? Můžete sáhnout po ochucených . Řeč je o kurkumě, která pomůže zhubnout. Kromě toho dodá mimořádnou chuť.

Káva s kurkumou zeštíhluje

Kurkuma se v přírodní medicíně používá již po staletí. Ta se v kuchyni přidává do masových pokrmů, nákypů a omáček. Kurkuma má nasládlou a štiplavou chuť. Trochu se podobá zázvoru, ale je jemnější než on. Pokud chcete zhubnout, vyplatí se přidat kurkumu do jídla. . Toto koření obsahuje kurkumin, což je účinná látka.

Zrychluje metabolismus a pomáhá zbavit se nadváhy. Káva s kurkumou a vyvážená strava a fyzická aktivita přinesou dobré výsledky. Kromě hubnutí má však kurkuma i další vlastnosti. Pozitivně ovlivňuje celý náš organismus.

Využití kurkumy pro zdraví

Kurkuma má protizánětlivé účinky a zmírňuje tyto stavy v těle. Reguluje také hladinu cukru v krvi. Má také dobrý vliv na naši hmotnost. Koření zlepšuje naši imunitu a funkci mozku. Kromě toho podporuje trávicí systém a vykazuje protirakovinné účinky.

Vyplatí se kombinovat kávu se lžičkou kurkumy a zázvoru. Nápoj můžeme osladit medem nebo trochou javorového sirupu.. Káva s tímto aromatickým kořením pomůže zhubnout a má pozitivní vliv na náš organismus.

káva s kurkumou
Foto: canva/maridav

Zdroj: cafessima.pl, schroniskobukowina.pl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *