Zapíchněte hřebíček do banánu a vložte ho do vroucí vody. To, co z toho vyjde, je nějaký druh kouzla.

Oloupu banán, zapíchnu do něj hřebíček a uvařím ho ve vroucí vodě. Získám směs, kterou vypiji těsně před spaním. Na výsledek nemusím dlouho čekat. Únavné trápení zmizí téměř okamžitě. Zpočátku jsem byl k tomuto patentu skeptický, ale změnil jsem na něj názor. Našla jsem ho na oficiálním kanálu Ssmartfoxofficial na You Tube.

Banán a hřebíček – co z této kombinace vznikne?

Kombinace banánu a hřebíčku s sebou nese překvapivý přínos. Obě ingredience máme často doslova po ruce, takže stojí za to alespoň jednou to vyzkoušet . Zvláště proto, že není časově náročná. Vařením banánu s hřebíčkem ve vroucí vodě získáme cenný nálev. Jaké jsou jeho vlastnosti?

Především nálev z banánu a hřebíčku pomáhá proti nespavosti. Nápoj usnadňuje usínání a zabraňuje probouzení uprostřed noci. Jedná se o neduh, na který si stěžuje stále více lidí. Pokud nemáte vážné zdravotní problémy, vyzkoušejte tuto směs. Možná se ukáže, že je to trefa do černého a dopřeje vám dlouhý a uvolňující spánek. Nezapomeňte, že uvedený článek není lékařským doporučením a případné vlastnosti konzultujte se svým lékařem. Následuje recept na nápoj z banánů a hřebíčku. Patent a výše uvedená fotografie pocházejí z kanálu Ssmartfoxofficial na platformě You Tube.

Hřebíček 2.jpg

Recept na nálev z banánu a hřebíčku

K přípravě nálevu potřebujeme jeden oloupaný banán a několik hřebíčků.. Musíme je proklepnout až do konce tohoto ovoce. Banán s hřebíčkem vložíme do hrnce a zalijeme 0,5 litru vody. Přivedeme ji k varu a banán vaříme dalších 10 minut. Po této době vypneme hořák a necháme ovoce ve vodě ještě půl hodiny.

Po této době banán opatrně vyjmeme z vody. vzniklý nálev přelijeme přes sítko. Kdy přesně takový čaj pít? Odpověď najdete níže.

Kdy pít nálev z banánu a hřebíčku?

Nálev z banánu a hřebíčku se doporučuje především lidem, kteří mají potíže s usínáním. Kvůli stresu se nedokážou před nočním odpočinkem uvolnit. Hotový nápoj je vhodné vypít asi 20 minut před spaním. Zajistí noční regeneraci a uvolňující odpočinek.

Nemáte hřebíček? Bez obav lze podobný nálev připravit z banánu a skořice. Přesný recept najdete . Za přečtení stojí také patent

banány
Foto: Canva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *