Nedělejte tyto palačinky, protože jsou příliš chutné. Mohla bych je jíst každý den

Palačinky nejsou jen sladkým a dezertním pokrmem. Seznamte se s receptem a připravte si z nich dokonalou večeři. Celá rodina si jejich chuť zamiluje a bude vyžadovat, abyste je vařili častěji. Uvařit takovou večeři lze i za hubičku. Seznamte se s receptem a připravte tento pokrm ještě dnes.

Palačinky jsou nejen sladké
Tradičně se palačinky podávají na sladko s marmeládou, tvarohem nebo čokoládovým krémem. Od tohoto pravidla se samozřejmě někdy ustupuje. Koneckonců palačinky jsou nepostradatelnou složkou kroket, a to ve slané verzi.

Narazili jsme na recept, ve kterém se palačinky připravují s masovou a zeleninovou náplní a poté se pečou. Pak jsou velmi chutné, takže si recept určitě prostudujte a udělejte si je k večeři. Členové vaší rodiny budou ohromeni, protože je můžete snadno připravit podle níže uvedeného receptu .

Úplně jiné ingredience než ty tradiční.

Každý z nás ocení palačinky nejen pro jejich chuť a všestrannost, ale také pro to, že nejsou náročné na přípravu a nevyžadují mnoho surovin. V tomto receptu je jich o něco více a rozhodně jsou jiné než ty tradiční. Budete potřebovat ingredience na náplň. Včetně kuřecího masa a hub. O všech potřebných ingrediencích a jejich poměrech se dozvíte, když se podíváte na seznam níže. Nezapomeňte, že žádnou z ingrediencí nemůžete vynechat. Fotografie v tomto článku pocházejí z kanálu Culinary Adventures. , který najdete na YouTube.

Ingredience:

1. Kuchyňské ingredience,
2 šálky pšeničné mouky
1 ½ šálku vody
1 šálek mléka
1 vejce
špetka soli
500 g kuřecích řízků
500 g žampionů
1 červená paprika
1 cibule
200 g žlutého sýra nakrájeného na kostičky
koření gyros
2 lžíce kečupu
1 lžíce majonézy
máslo

Pečené palačinky recept

Začněme přípravou palačinek. Do mísy nasypeme mouku a špetku soli. Přilijeme vodu, mléko a přidáme vejce. Pomocí mixéru ingredience rozmixujte dohladka. Na pánvi rozehřejeme olej. Vložte těsto na palačinky a rozetřete ho na povrch. Smažte je z obou stran dozlatova.

Během smažení palačinek si připravte náplň. Kuřecí maso omyjte, odstraňte z něj popruhy a nakrájejte ho na malé kostičky. Potřete ho kořením na gyros. Papriku a cibuli nakrájejte nadrobno. Na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli a papriku. Přidejte maso a na tenké plátky nakrájené žampiony. Suroviny smažte, dokud není maso uvařené a zelenina měkká.

Část náplně rozetřete na placky, posypte strouhaným sýrem a vše zabalte jako kroketu. Závitky položte vedle sebe do žáruvzdorné formy nebo na plech. V misce smíchejte kečup a majonézu. Omáčkou potřete vrchní část lívanců a poté je posypte sýrem. Vše pečte v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 25 minut.

Hotové palačinky podávejte k večeři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *