Jsou borůvky vhodné do dortu? Tento sladký moučník je rychlý a snadný na přípravu a ingredience se odměřují na skleničky. Pokud máte rádi ovocné koláče, určitě se podívejte, jak je připravit podle mého receptu .
Produkty jsou k dispozici po celý rok a sezónním doplňkem jsou borůvky . Koláč však lze upéct k různým příležitostem bez ohledu na roční období. Pokud není sezóna čerstvého ovoce, lze použít mražené borůvky.
Seznam potravin se skládá z několika potravin, jako např:
borůvky a ostružiny
pšeničná a kokosová mouka
voda
olej z hroznových semínek
bílý a třtinový cukr
vejce
vanilková tyčinka
prášek do pečiva
jak připravit borůvkový piškot?
Lahodné domácí borůvkové piškoty jsou ideálním letním dezertem. Recept na tento dokonale sladký koláč je jednoduchý a jeho příprava nezabere mnoho času. Není třeba vážit suroviny. Odměřují se pomocí skleničky. Hodit se bude také větší mísa a mixér. Těsto lze připravit také pomocí planetárního kombajnu.
Jak připravit fantastické sušenky s borůvkami ? S tímto receptem je vše jednoduché a nic se nemůže pokazit.
1. krok – vyšlehejte vejce s bílky a třtinovým cukrem.
2. krok – rozšlehaná vejce smícháme s moukou, vanilkou, olejem a vodou.
Krok 3 – těsto přelijte do formy a posypte borůvkami.
Krok 4 – borůvkové sušenky upečeme v troubě.
Jak dlouho je třeba borůvkový piškot péct?
Úžasný piškot s borůvkami pečte v troubě. Měla by být předehřátá na 180 stupňů C. Forma s borůvkovým piškotem se vloží do horké trouby . Doba pečení je přibližně jedna hodina. Zkontrolujte, zda je piškot upečený, nejlépe pomocí dřevěné tyčinky. Pokud je tyčinka vlhká, je třeba koláč péct ještě několik minut. Suchá tyčinka znamená, že borůvkový piškot je hotový a lze jej vyndat z trouby.
SUROVINY.
2 šálky pšeničné mouky
1 hrnek kokosové mouky
1 hrnek cukru
1 šálek vody
1 šálek oleje z hroznových jader
1/2 šálku třtinového cukru
4 vejce
1 vanilkový lusk
1 lžička kypřícího prostředku
Také:
borůvky
ostružiny
máslo a strouhanka na vymazání formiček
moučkový cukr na podávání
PŘÍPRAVA KROK ZA KROKEM
Vejce rozklepněte do mísy. Přidejte cukr a třtinový cukr. Třeme, dokud nezíská světlou barvu.
Přidejte pšeničnou a kokosovou mouku. Přidejte semínka z vanilkového lusku.
Přilijte olej a vodu. Míchejte, dokud se ingredience nespojí.
Těsto vložte do formy vymazané olejem a vysypané strouhankou. Vrchní část zarovnáme.
Vyložte borůvky a ostružiny.
Formu vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 1 hodinu, dokud není tyčinka suchá.
Pokud je těsto ještě vlhké, pečte dalších 10 minut.
Vyjměte a dejte stranou vychladnout.
Podávejte jako dezert posypané moučkovým cukrem.