Ingredience dám dohromady do misky a pokapu je speciální omáčkou. Celá rodina tento nákyp miluje

Jak připravit večeři, která bude chutnat celé rodině? Stačí se podívat na tento recept. Díky němu získáte lákavý kebab-gyros s výbornou omáčkou. Takový pokrm rychle zmizí z talíře.

Gyros kebab nákyp si zamiluje každý.

Co uvařit k večeři, abyste potěšili celou rodinu? Obvykle mají spolubydlící různé zvyky a mají rádi různá jídla . Já jsem však již našla recept, podle kterého je tento pokrm velmi chutný. Jí ho celá rodina. Gyros kebab kastrol vařím podle osvědčeného receptu. Stačí mi nakrájet brambory a kuřecí řízky .

Přidám červenou papriku, nakládané okurky a kukuřici. Tajemstvím chuti tohoto vynikajícího pokrmu je omáčka . Připravuji ji z kečupu, majonézy a citronové šťávy. Přidám koření na gyros kebab, česnek a oregano .

Jak připravit gyros kebab?

Ingredience:
Potřebujete:

3 kuřecí řízky
1 ½ kg brambor
1 červená paprika
6 nakládaných okurek
½ plechovky sladké kukuřice
200 g strouhaného žlutého sýra

Ingredience na omáčku:
Ingredience: 6 polévkových lžic kečupu
5 lžic majonézy
3 lžíce koření na gyros kebab
2 lžičky oregana
1 lžička citronové šťávy
2 stroužky česneku
sůl
pepř
řepkový olej na smažení

Jak budeme postupovat

Přípravu nákypu začneme uvařením brambor. Nakrájíme je na kousky a vložíme do žáruvzdorné formy. Kuřecí řízek nakrájíme na kostičky, posypeme kořením na gyros kebab a osmažíme na oleji. Když maso vychladne, položíme polovinu masa na brambory.

Poté položíme polovinu nakrájené okurky, červené papriky a kukuřice. Nyní připravte omáčku . Do mixéru dejte kečup, majonézu, koření na gyros kebab a oregano. Přilijte citronovou šťávu, přidejte česnek, sůl a pepř. Přísady promíchejte a celou omáčkou přelijte pokrmy ve formě.

Kastrol, který potřebuje více

Pokrm ve formě pokryjte polovinou nastrouhaného žlutého sýra. Nyní opět vložte nakrájené suroviny. Pokrm zasypte zbytkem nastrouhaného žlutého sýra. Předehřejte troubu na 180 stupňů Celsia. Vložte pekáč na 30 minut a pečte pod pokličkou.

Po uplynutí této doby pokličku sejměte a zapékejte pekáč dalších 10 minut. Po této době je pokrm připraven k podávání .

Lahodný, rozplývající se na jazyku a s neobvyklou omáčkou je ideální pro rodinnou večeři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *