Nejhorší doplněk kávy vůbec. Dělá ji tlustou a nezdravou.

Ráno bez kávy?
Nepředstavitelné, protože jen tento nápoj pomáhá mnoha lidem postavit se na nohy. Ukazuje se však, že ne všechny jsou zdravé. S jedním přídavkem bude pro tělo škodlivá a škodlivá. Přečtěte si, čemu se vyhnout a čím škodlivou přísadu nahradit.

Káva je ranní nezbytností

Nesnesitelný zvuk budíku, který zvoní vždy v nesprávný čas, a vůně čerstvě uvařené kávy tvoří ráno každého z nás. Bez tohoto horkého nápoje si nedokážeme představit den, navíc nás povzbuzuje a dodává nám potřebnou energii. Káva sama o sobě je také prospěšná, protože snižuje riziko srdečních onemocnění, aterosklerózy a reguluje hladinu cukru v krvi.

Ukazuje se však, že ne každý takový může být. Jedna přísada do kávy, kterou mají Poláci rádi, ji učiní nezdravou. Přečtěte si více o tom, co do ní nepřidávat a čím ji nahradit příště.

Nejhorší doplněk kávy vůbec. Dělá ji tlustou a nezdravou.

Nejhorší jsou smetany do kávy

Chuť hořké černé kávy je pro mnoho lidí nesnesitelná. Proto si ji bělí smetanou. To však není nejlepší volba. Hotový výrobek obsahuje velké množství cukru, glukózového sirupu a mnoho umělých dochucovadel. Takový výrobek negativně ovlivňuje trávicí systém a navíc vede k nadváze. Proto by se v žádném případě neměl do kávy přidávat, zejména proto, že smetanu lze nahradit užitečnějšími přísadami.

Co přidávat do kávy?

Užitečných přísad do kávy je poměrně hodně. Jednou z nejoblíbenějších je mléko. Je oblíbené, levné a ke kávě se dobře hodí. Pokud chcete chuť nápoje mírně vylepšit a osladit, přidejte do napěněného mléka trochu kakaa. Takto si můžete připravit cappuccino a přitom získat lahodnou chuť kávy.

Pokud je pro vás káva příliš silná a nechcete ji bělit mlékem, přidejte trochu vody. Trochu ji oslabíte, ale chuť zůstane stejná. Určitě vyzkoušejte některý z přídavků a už nikdy nebudete používat smetanu.

Nejhorší doplněk kávy vůbec. Dělá ji tlustou a nezdravou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *