Nastrouhejte brambory a zapečte je s masovou náplní. Za tento recept by měl někdo dostat medaili

Pokud chcete chutnou večeři, věnujte pozornost tomuto receptu. Díky němu připravíte kuřecí prsa s lahodnými přísadami. Zapečený pokrm k večeři bude tak lahodný, že si ho budete chtít naporcovat.

Kuřecí prsa doporučujeme k večeři.

Večeře by měla být výživná a sytá. Přesně takový pokrm připravíte s tímto receptem . Zaručí vám lahodný účinek. K přípravě večeře budete potřebovat kuřecí prsa , brambory a zeleninu. Nejprve z těchto produktů připravte lahodné placky, poté je obalte masovou nádivkou a upečte.

Výsledkem bude pokrm, který se bude olizovat po prstech. Lahodné a šťavnaté maso s přísadami v lákavých palačinkách potěší i ty nejvybíravější lidi .

Jak uvařit kuřecí prsa k večeři?

Ingredience na palačinky:

Ingredience: 5 brambor
3 vejce
2 červené papriky
1 cibule
petržel
2 lžíce pšeničné mouky
sůl
pepř

Ingredience na nádivku:

Potřebujete: 1 kuřecí prso
2 červené papriky
1 zelená paprika
2 stroužky česneku
1 cibule
sůl
pepř
kmínové semínko
200 g žlutého sýra

Nastrouhejte brambory a zapečte je s masovou náplní. Za tento recept by měl někdo dostat medaili

Začněte přípravou placky, kterou naplňte masovou náplní. Brambory nastrouhejte na hrubém struhadle. Přendejte je do mísy, osolte a vymačkejte z nich přebytečnou šťávu. Poté do brambor vyklepněte vejce, přidejte nadrobno nakrájenou papriku, prolisovaný česnek, cibuli a petrželku.

Přidáme mouku, prášek do pečiva, pepř a důkladně promícháme. Připravenou směs rozetřeme na olejem potřený pečicí papír. Plech vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů asi na 25 minut. Mezitím připravte náplň z kuřecích prsou a zeleniny.

Recept, který si zaslouží medaili

Nakrájejte cibuli, osmahněte ji na pánvi a přidejte nadrobno nakrájená kuřecí prsa . Přidejte nasekanou papriku a prolisovaný česnek. Vše dochuťte solí, pepřem a kmínem. Během smažení suroviny promíchejte. Nakonec přidejte nastrouhaný sýr a promíchejte.

Upečený koláč vyjmeme z trouby. Po vychladnutí ho nakrájíme na větší kousky. Na každý z nich dáme náplň a srolujeme. Závitky položíme na pečicí papír na plech. Posypeme je strouhaným žlutým sýrem. Vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 200 stupňů.
Po této době podávejte večeři.

Nastrouhejte brambory a zapečte je s masovou náplní. Za tento recept by měl někdo dostat medaili

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *