Hornické vepřové kotlety: tradiční pokrm, který vás uchvátí svou chutí.

Hornické vepřové kotlety – každý muž vás bude nosit v náručí ! skvělý příklad toho, jak lze z obyčejných vepřových kotlet udělat delikatesu s bohatou a aromatickou přílohou.
Tento recept je ideální pro každého, kdo má rád maso a chce si pochutnat na něčem výjimečném. Opravdu můžete očekávat, že po naservírování tohoto pokrmu budete uneseni!

Co budeme potřebovat:

– Vepřové kotlety: Potřebujeme: 4 plátky
– Rajčata: 2 ks
– Pálivou papriku: 1 ks.
– Žampiony: 4 ks.
– Uzená šunka: 4 plátky
– Sýr (strouhaný): 4 ks: 200 г
– Klobása: 1 ks.
Sůl:
Grilovaný pepř
– Máslo: 50 g
Mletý pepř
– Trocha oleje na smažení

Postup:

Vepřové kotlety lehce osolte a opepřete a rychle je z obou stran osmažte na troše oleje, aby byly zlatavé a křupavé. 1) Příprava karbanátků: Vepřové kotlety lehce osolte a opepřete.

2) Nádivka: Usmažené karbanátky přendejte na plech. Na každý řízek položíme plátky feferonky, plátky klobásy, plátky žampionů, šunku a posypeme strouhaným sýrem.

3) Pečení: Předehřejte troubu na 180 °C. Plech s připravenými řízky vložíme do trouby a pečeme, dokud sýr pěkně nezezlátne.

4) Podávání: Upečené kotlety po hornicku podávejte s oblíbenou přílohou, například se salátem z čerstvé zeleniny nebo s oblíbeným chlebem.

Závěr
Řízky z hornického vepřového masa jsou skutečnou pochoutkou, která potěší nejen milovníky masa, ale ohromí i svým vzhledem a bohatostí chuti. Tento recept je radost připravovat a zároveň zaručuje spokojenost u stolu. Vychutnejte si lahodnou chuť a připravte si pokrm, který budete skutečně nosit v náručí.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *