Z pouhých tří ingrediencí vytvoříte krém, který je tak dobře našlehaný, že je lehký jako pírko. Vyzkoušejte tento fantasticky jednoduchý a lehký máslový krém, který se bude skvěle hodit ke všem vašim dezertům. Ať už ho budete chtít použít do dortů, pečených dezertů nebo jen na ozdobu, tento krém bude váš oblíbený!
Co budeme potřebovat:
Potřebujeme: 500 g másla
395 g kondenzovaného mléka
3 lžíce Nutelly (nebo jiné čokoládové pasty)
Postup přípravy:
Máslo dáme do mísy.
1) Šlehání másla : Máslo dáme do mísy. Ručním mixérem šlehejte asi 10 minut, dokud máslo nebude bílé a nadýchané.
2) Přidání kondenzovaného mléka : Pomalu přilévejte kondenzované mléko a zároveň pokračujte ve šlehání, aby se ingredience dokonale promíchaly. Pokud máte rádi jinou variantu, můžete použít i vařené kondenzované mléko.
3) Přidání Nutelly : Nakonec přidejte Nutellu (nebo jinou čokoládovou hmotu, kterou máte rádi) a opět důkladně prošlehejte, aby byl krém dokonale homogenní.
4) Dokončení : Krém dobře promíchejte stěrkou, aby se všechny ingredience rovnoměrně rozprostřely.
5) Použití : Krém je připraven k použití. Skvěle se hodí k plnění moučníků, nepečených dezertů nebo ke zdobení podle vaší fantazie.