Pečené maso: Vařte s potěšením podle nejlepších receptů na přílohy, saláty, omáčky, omáčky a sýry pro dokonalou chuť.

Pečené maso: Dokonalé přílohy, saláty, omáčky a omáčky a nejlepší kombinace se sýrem. Užíváte si grilovací sezónu naplno? Okořeňte ji pikantními omáčkami a originálními přílohami, které zvýrazní chuť masa a sýrů a dodají vašim pokrmům nový rozměr. Nechte se inspirovat originálními recepty a překvapte své hosty a rodinu nečekanými kombinacemi chutí.

Grilované maso je mistrovské dílo samo o sobě, ale pokud chcete grilování povýšit a návštěvníky řádně nakrmit, postarejte se také o přílohy a doplňky. Není škoda prodávat dokonale ugrilovaný steak „jen“ s kouskem chleba?

Nejlepší přílohy ke grilování

Máte chvilku času? Zkuste podpořit chuť grilovaného masa, ryby nebo sýra zajímavou přílohou. Výhrou jsou brambory, které lze podávat v mnoha chutných a originálních podobách . Jsou skvělé pečené, po americku, grilované nebo v nákypu. Pravděpodobně neuškodíte, když si domácí hranolky připravíte bez smažení . A samozřejmě jsou výborné i lehké bramborové saláty na nejrůznější způsoby .

Tip:
Kuchaři se nebojí přidávat spálený pórek, který také zvládnete. Stačí ho grilovat vedle masa, dokud nezčerná. Pod ohořelou vrchní vrstvou, kterou po grilování odstraníte, se skrývá propečený střed s intenzivnější chutí a příjemnou ohnivou vůní. Pokud chcete grilované maso přizpůsobit této příloze, přidejte do marinády kapku ginu a s ním i trochu jalovce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *