Lidé začali doma pálit bobkové listy. Zlepšilo to jejich domácnost

 

Bobkový list není jen kořením do omáček nebo pomocníkem při zavařování. Kdysi dávno lidé věřili, že bobkový list má magickou moc. Jejich spálení a následné vdechování kouře jim umožňovalo vidět do budoucnosti. Věřili také, že bobkový list přitahuje pozitivní energii a odpuzuje energii špatnou. No řekněte, věděli jste, že máte doma takový zázrak?

Vavřín plní přání

Říká se, že Laurel pomáhá plnit přání, a to i ta tajná. Stačí je napsat fixem na jeho listy a pak je samozřejmě spálit. Tento proces vám zajistí lásku, peníze nebo kariérní postup. Nemusíte tomu samozřejmě věřit, ale na druhou stranu za pokus nic nedáte. Pokud nechcete svá přání pálit, dejte si napsaný dopis na noc pod polštář. I tak by to mělo pomoci.

Pokud patříte k těm, kteří věří v sílu úplňku, spalte popsané dopisy během úplňku. Vaše šance na splnění přání se prý mnohonásobně zvýší. Během úplňku však můžete vavřínovým listem popsat nejen věci, kterých chcete dosáhnout, ale i ty, kterých se chcete zbavit. Jakmile si i tato přání zapíšete a spálíte, ta nechtěná z vašeho života brzy zmizí.

Zmírňuje dýchací potíže

Pálení bobkového listu pomůže i těm, kteří nevěří na zázraky. Vdechování kouře vám nejen dodá energii, ale také. pomáhá . také při pocitech vyčerpání, snižuje úzkost a zlepšuje kvalitu spánku.. Měla by být inhalována zejména lidé s bronchitidou nebo astmatem.. Určitě jim uleví od potíží, protože je prospěšný pro celý dýchací systém.

Bobkový list má také pozitivní účinky na vaše zdraví, protože je plný minerálů a vitamínů. Čaj z něj uvařený posílí vaši imunitu a přispěje k větší psychické i fyzické pohodě.

Odpuzuje hmyz

Aby toho nebylo málo, hořící vavřín vytváří velmi příjemnou vůni, která ve vašem domově navodí uklidňující a relaxační atmosféru. Pomáhá také maskovat pachy po domácích mazlíčcích nebo odpadkový koš. A jako bonus funguje také jako přírodní repelent. Bobkový list je zkrátka malý zázrak, který se vyplatí mít doma, i když ho nepoužíváte k vaření.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *