Kuchař připravil vepřovou kotletu bez gramu masa. Vzal ingredienci, kterou nebereme v úvahu.

Vepřová kotleta šéfkuchaře neobsahuje žádné maso. Má bohatou chuť a je příjemně křupavý. Slavný šéfkuchař připravuje tento lahodný pokrm ze zřídka používaného produktu. Uvařte si tento pokrm také, protože stojí za to poznat jeho chuť.

Jak chutná vepřová kotleta bez masa?

Milovníci vepřové kotlety milují šťavnaté maso a křupavou oblohu . Tento pokrm s brambory a zelím je stále oblíbený. Může však být vepřová kotleta bez masa chutná? Ano a jak! Pokud ho připravuje T. Strzelczyk, ani vepřová kotleta maso nepotřebuje.

Vyhlášený šéfkuchař při přípravě chutného pokrmu používá i poměrně zřídka používanou zeleninu. Strzelczyk volí lilek, který je méně oblíbený než populární cuketa nebo květák.

Kuchař připravil vepřovou kotletu bez gramu masa. Vzal ingredienci, kterou nebereme v úvahu.

Jak připravit bezmasou vepřovou kotletu podle receptu šéfkuchaře?

Ingredience:
Potřebujete: 4 lilky
¼ šálku olivového oleje
sůl
bylinkový pepř
mouka
1 vejce
strouhanka
parmazán

Před vložením lilků do trouby je propíchněte vidličkou . Tato úprava zabrání tomu, aby explodovaly. Zeleninu položte na plech a pokapejte olivovým olejem. Vložte na 20 minut do trouby předehřáté na 200 stupňů. Po upečení lilky vyjměte a nechte je vychladnout.

Zeleninu oloupejte, ponechte stonky a vidličkou ji urovnejte na papírovou utěrku. Přebytečnou šťávu slijte pomocí utěrky. Lilky z obou stran osolte a okořeňte bylinkovým pepřem. Zeleninu poprašte moukou a namočte ji do rozšlehaného vejce a poté do strouhanky . Šéfkuchař používá strouhanku panko.

Lilek je vynikající napodobeninou vepřových kotlet.

Lilkové kotlety osmažte na středně silném tuku. Obalení by mělo pěkně zhnědnout . Pak vezměte ocásek a otočte ho na druhou stranu . Horké lilky posypeme parmazánem. Tyto bezmasé vepřové kotlety jsou křupavé a nesmírně chutné.

Lilky jsou uvnitř velmi krémové a jemné. Aromatický parmazán a bylinkové papričky doplňují celek . Tento pokrm je prostě božský. Použijte tedy recept na bezmasé vepřové kotlety .

Kuchař připravil vepřovou kotletu bez gramu masa. Vzal ingredienci, kterou nebereme v úvahu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *