To je ten trik! Palačinky dělám bez gramu mouky nebo cukru. Chutnají stejně jako Rafaello.

Pokud milujete palačinky a nemůžete ignorovat Rafaello, mám něco pro vás. Díky tomuto receptu budete mít vynikající palačinky s příchutí oblíbené kokosové pochoutky. K přípravě pokrmu nebudete potřebovat žádnou mouku ani cukr.

To je ten trik! Palačinky dělám bez gramu mouky nebo cukru. Chutnají stejně jako Rafaello.

Palačinky Rafaello – lahodné a dietní
Palačinky jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů . Jsou chutné a rychle se připravují, lze je připravit na různé způsoby . Chutnají sladce, slaně nebo pikantně . Palačinky jsou také dobré téměř ke každému jídlu . S chutí je budete jíst k snídani, obědu i večeři .

Já jím palačinky, které mají příchuť Rafaello . Jsou však bez mouky a cukru. Jsou chutné a dietní . Seznam ingrediencí je malý, pokrm je rychle připravený a ještě rychleji zmizí z talíře. Takové palačinky nikdo neodmítne.

Jak připravit palačinky s příchutí Rafaello?

Ingredience na palačinky:
Ingredience: 4 vejce
4 lžíce 36% smetany

Ingredience na kokosovo-mandlový krém::
Složení: 150 g 36% smetany
150 g sýru mascarpone
4 lžíce kokosových hoblinek
4 lžíce mandlových lupínků
3 lžíce sladidla

Přípravu pokrmu začněte přípravou palačinkového těsta. Vejce rozklepněte do mísy a přilijte smetanu. Přísady důkladně promíchejte metličkou. Měla by vzniknout homogenní hmota. Poté ji rozdělte na 4 porce. Na rozehřáté pánvi smažte vždy jednu porci. Nepoužívejte tuk. Palačinky by měly mít zlatavou barvu.

Po usmažení palačinek připravte krém Rafaello. Smetanu vyšlehejte se sýrem mascarpone a sladidlem. Přidejte mandlové lupínky a mandlové vločky . Ingredience důkladně promíchejte. Krémem potřete palačinky a srolujte je.

To je ten trik! Palačinky dělám bez gramu mouky nebo cukru. Chutnají stejně jako Rafaello.

Palačinky, které můžete jíst při dietě
Palačinky bez mouky a cukru jsou nízkokalorické. Můžete si je klidně dát, když držíte dietu . Jsou vynikající a mají dokonalou kokosovou a mandlovou chuť. Díky tomuto krému se pokrm doslova rozplývá v ústech.

Takto připravené palačinky budou vynikající k snídani nebo jako dezert . Lehké a plné lahodného krému potěší každého . Proto tento recept doporučuji, protože jeho účinek stojí za vyzkoušení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *