Vařím večer a jím ráno. Noční ovesná kaše s tímto ovocem je ta nejlepší snídaně vůbec.

Jak připravit rychlou, chutnou a zdravou snídani? Stačí vám tři produkty a pár minut volného času. Zde je návod, jak si můžete připravit lahodnou ovesnou kaši se sladkými broskvemi. Je to chutná a zdravá snídaně, která vám dodá energii a dobrou náladu po zbytek dne. Přečtěte si, jak připravit lahodnou ovesnou kaši s broskvemi.

Je možné kombinovat ovesnou kaši s ovocem?

Dobrým nápadem na snídani jsou ovesné vločky vařené s mlékem nebo vodou nebo podávané s přírodním jogurtem. Aby byly ovesné vločky chutnější a obsahovaly ještě více zdravých složek, je vhodné je obohatit ovocem. Ovesné vločky se dobře hodí k různým druhům čerstvého ovoce. Ovesná kaše s ovocem nejenže vypadá lahodně a skvěle chutná, ale je také bohatá na živiny, vitaminy a minerály.

Které ovoce se k ovesné kaši nejlépe hodí?

Do domácí ovesné kaše na noc byste měli přidat sezónní ovoce, jako jsou jahody, maliny, borůvky nebo jablka. Největší výběr čerstvého ovoce je v létě. Nyní si můžete koupit sladké a šťavnaté broskve, které se k ovesné kaši v tomto jednoduchém snídaňovém pokrmu hodí.

Broskve jsou ryze zdravé. Jsou bohaté na vitaminy A, C a E a vlákninu, která zajišťuje pocit sytosti a podporuje metabolismus. Toto lahodné ovoce je ideální při hubnutí. Proto byste je měli jíst a přidávat do různých pokrmů. Nejlepším příkladem je osvědčený recept na lahodnou noční ovesnou kaši s broskvemi.

Jak uvařit ovesnou kaši s broskvemi?

Recept na chutnou a užitečnou ovesnou kaši obohacenou o na slunci dozrálé broskve je jednoduchý a rychlý. Snídani připravíme večer a přes noc ji dáme do lednice. Druhý den ráno je jednoduše vyndejte a snězte ještě před odchodem z domu.

K přípravě ovesných vloček přes noc se používají pouze tři produkty. Seznam tedy zahrnuje broskve, ovesné vločky a přírodní jogurt . Ovesné vločky můžete ochutit špetkou skořice a posypat nasekanými ořechy.

Jak připravit chutnou a zdravou ovesnou kaši s broskvemi? Recept je jednoduchý a lze ho zařadit mezi rychlé snídaně.

1. krok – broskve rozmixujte s jogurtem.
2. krok – smíchejte ingredience s ovesnou kaší.
Krok 3 – ovesnou kaši dejte přes noc do lednice.
Krok 4 – Noční ovesnou kaši podáváme s plátky broskví.

SLOŽENÍ.
2 šálky přírodního jogurtu
2/3 šálku ovesných vloček
2 broskve

Příprava krok za krokem

Oloupejte jednu broskev a nakrájejte ji na kostičky.
Nakrájenou broskev přidejte do jogurtu a rozmixujte dohladka.
Přisypeme ovesné vločky a promícháme.
Vložte na noc do lednice. Druhý den ráno vyjměte z lednice a ozdobte další nakrájenou broskví. V případě potřeby posypte skořicí a nasekanými ořechy.
Podávejte k snídani.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *